B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Dragon Boat Festival

Slip tid: 2020-08-16 09:40:33    Hits: 19  

intro.jpg


Den Dragon Boat Festival, der også kaldes Duawu Festivalen, fejres på den femte dag i den femte måned ifølge den kinesiske kalender.Denne festival skal mindes QU Yuans død , En retskaffen og ærlig digter og statsmand, der siges at have begået selvmord ved at drukne sig selv i en flod.

Den vigtigste aktivitet i denne festival er dragebådsløbene.Det symboliserer folks forsøg på at redde Qu Yuan.I den aktuelle periode , Disse racer viser også fordelene ved samarbejde og teamwork.
Desuden har festivalen også været præget af spisezoneinddeling zi (glutinous rice), Zong zi er lavet af glutinus ris med forskellige fyldninger og indpakket i bambus- eller bladblade.Folk, der sørgede over Qu's død, smed Zong zi i floden for at brødføde hans spøgelse hvert år.
Med forandringerne i tiderne , mindesmærket bliver et tidspunkt for beskyttelse mod ondskab og sygdom resten af året.Folk hænger sunde urter på hoveddøren for at rydde husets uheld.Selvom festivalens betydning kan være anderledes med fortiden.

www.bng-intl.com

Tidligere: Bekæmpelse af Novel Coronavirus-...
Næste: No

Relaterede produkter

Aftenpose-007
Aftenpose-007 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ko...
[\"Læderhåndtaske-005\"]
[\"Læderhåndtaske-005\"]... [\"BG FASHIONS INTL CO; LTD Kontor: J...
Strandtaske-031
Strandtaske-031 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ko...
Skulder taske-18013
Skulder taske-18013 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ko...